Meer informatie

bloqs is een gebruikers- en managementsysteem voor organisaties die werken in de zorg en/of re-integratie. bloqs zit boordevol slimme hulpjes die je ondersteunen in je werk. Door bloqs te gebruiken ben je als organisatie beter in controle, werk je uniform en is er minder overhead. Je werkt vanuit één systeem in begrijpelijke taal. Door de efficiënt ingerichte processen en mogelijkheden in bloqs gaat je werkdruk omlaag. Samen houden we de zorg- en re-integratie betaalbaar en daarom betaal je bij bloqs een eerlijke prijs. bloqs is af te nemen in delen (bloqs) die alleen voor jouw organisatie interessant zijn. Een systeem dat inhoudelijk volledig is ontwikkeld door zorg- en re-integratiemedewerkers.

Keuze in af te nemen bloqs

 

Reguliere

Prijzen

 

Hier vindt u de prijslijst. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Ervaringen van gebruikers

Vera

Fijn dat alles centraal geregeld is.
Alles vanuit één systeem. Je kunt gemakkelijk van de ene dienst naar de andere dienst switchen en het werkt allemaal hetzelfde.

Sara

Administratieve taken worden door bloqs efficiënter uitgevoerd, zoals het
automatisch inlezen en opslaan van WMO beschikkingen. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt.

Manouk

Ik vind het uitdraaien van
mijn caseload en overzichten
gemakkelijk.

Ronald

bloqs is een mooi en fijn systeem. Een stuk beter en handiger dan veel andere systemen waarmee ik de afgelopen jaren heb gewerkt. De integratie zorg en werk is handig en werkt goed.